fbpx
Patrijzenlaan 4 Wieringerwaard
06-82189329
bythemeiden@outlook.com

Wie zijn By the meiden?

Friends don't let Friends go unstyled

Let’s meet
By the meiden:

Waarom By the meiden ? Nou dat zit zo, wij zijn 3 zussen .Van jongs af aan zitten wij altijd bij elkaar en hebben de grootste lol.

Samen ook veel meegemaakt waarbij wij echt totaal dubbelgeklapt lagen van het lachen. Zo hebben wij hele playback show’s opgevoerd in onze slaapkamer , over kasten heen gekropen om te kijken of hij het hield ( niet dus )…..waardoor mij middelste zus —> noem geen namen–<, door de kast heen zakte en ik via de deur van de kast haar er uit moest halen , we gierde van het lachen . Of deze …. Mijn oudste zus en middelste zus gingen vroeger samen op pad. Ik moest toen nog achter ons huis blijven , dus zeiden ze altijd ….. ga maar naar mama, die heeft een snoepje …… wat denkje ? ik snel naar mijn moeder , daar aangekomen geen snoep en zij snel weg rennen , slap van het lachen .

Naar maten wij ouder werden en vriendjes kregen zeiden wij altijd , ” ik ben effe bij die meiden “(ps dat effe werd/wordt altijd langer dan een paar uurtjes ) . Zo is de naam van de salon ontstaan : By the meiden ! , en zeg nu zelf als jij een behandeling of afspraak heb staan of je gaat effe shoppen in onze webwinkel, klinkt het toch veel leuker om te zeggen; ik ben even By the meiden !

By the meiden bestaat uit een salon en een webshop. De salon is in handen van Manuela  en is gevestigd in ons ouderlijk huis , namelijk op de Patrijzenlaan nr 4 in Wieringerwaard . Emmy zorgt ervoor dat de salon tip top is ingericht , klanten zich welkom voelen en verwennen met heerlijke kopjes koffie en/of thee.

De webshop runnen Bianca en ik samen . De schoonheidsprodukten en pedicure artikelen worden zorgvuldig door mij uitgezocht en Bianca zorgt er voor dat er meerdere artiklen op gebied van lifestyle en leuke gadget’s worden toegevoegd aan de webshop.

Onze doel met By the meiden is:

dat wij graag het gevoel willen overdragen dat hoe oud je ook bent , lekker jezelf moet zijn !

Team By the meiden:

Emmy

Beauty Hostess

Tja , zonder Emmy zijn wij nergens . Emmy zorgde eerst voor ons ( Bianca,Gabrielle and mijself) , en nu zorgt zij er voor dat de  personen die de salon bezoeken op tijd worden geholpen en van een drankje worden voorzien

Manuela

Schoonheidsspecialist,

Pedicure en nagelstylist

Manuela zorgt ervoor dat de voeten weer gedaan worden , het gezicht strak in het vel zit en nagels gelakt zodat je weer tip top naar buiten kan !

Bianca

Shopmanager

Bianca zorgt ervoor dat de webshop is gevuld met de leukste item’s die By the meiden kan vinden .

Gabrielle

give us good fibe’s!

Gabrielle zorgt met haar humor en scherpe blik dat By the meiden good vibes krijgen !