fbpx
Patrijzenlaan 4 Wieringerwaard
06-82189329
bythemeiden@outlook.com

You want a special gift!

Friends don't let Friends go unstyled

Yes , Wij van By the Meiden zijn super trots dat Riverdale woonaccessoires bij ons zijn te krijgen!

Riverdale is een bekend merk op het gebied van woonaccessoires. De oorsprong van het merk Riverdale ligt in Nederland.

Riverdale is mode voor het huis en onderdeel geworden van een lifestyle. Net als in de mode wisselt de collectie drie maal per jaar en worden de laatste modetrends door een team van designers vertaald naar nieuwe ontwerpen. Op deze manier gaan de collecties altijd met de laatste trends mee en is het eenvoudig en inspirerend om het interieur steeds weer een andere uitstraling te geven. Drie maal per jaar wordt een nieuwe collectie van 500 producten toegevoegd aan de basiscollectie van zo’n 1200 producten.

Riverdale is een jonge en ambitieuze organisatie waar een enthousiast team werkt aan het verder uitbouwen van het merk en het uitdragen van de visie: “With our passion for style and interior we would love to make your home fashionable.”

Een van de produkten waar Riverdale mee beroemd is geworden zijn hun geuren voor in huis. De geuren zijn te verkrijgen in kaarsen , huisparfum’s en geurstokjes.

By the meiden gaat voor sfeer en warmte en gezelligheid. In het merk Riverdale vinden wij het aanbod om jou eigen thuisomgeving om te zetten naar een huis met geur en gezelligheid om zo samen of voor jou alleen een moment van rust te creëren .

In onze webshop is dan ook een selectie uit het assortiment te vinden qua geuren , kaarsen en windlichten . En ……By the Meiden heeft zelf geur voor in jou auto ingekocht!. Hoe leuk om kado te doen aan iemand die jij ook een moment belevenis gunt!


you go for cozy!

neem dan een kijkje in onze webshop en begin aan jou moment van rust ( of jij geeft het iemand cadeau , dat kan natuurlijk ook 😉 )